De maatregelen omtrent coronavirus:

Wij bezorgen, installeren en repareren met in achtneming van de RIVM-voorschriften. Ook in de winkel gelden strikte huisregels.

Wij hopen dat de situatie zo snel mogelijk normaliseert. Tot die tijd hopen wij met onderstaande maatregelen u zo goed en veilig mogelijk van dienst te kunnen blijven zijn. Deze maatregelen passen wij indien de situatie er om vraagt aan, blijf deze pagina daarom goed in de gaten houden voor de actuele informatie.

Wat betekent dat in de winkel?

Onze winkel is geopend, maar er gelden strikte maatregelen om uw en onze gezondheid te kunnen beschermen.

 
Wij houden zieke en verkouden collega’s thuis. Wij houden 2 meter afstand (wij schudden dus geen handen en geven ook geen ellebogen). Wij hebben de hygiëne binnen onze winkel, maar ook bij onszelf, hoog in het vaandel staan. Wij wassen regelmatig onze handen
 
Wij niezen/hoesten in onze elleboog Kom alleen (max 2 personen) Blijf zo kort mogelijk in de winkel

Wat betekent dat voor bezorgen en installeren?

Ook omtrent de service bij u aan huis treffen wij extra maatregelen, om het voor u en onze bezorgers/monteurs zo veilig mogelijk te houden:

Wij nemen van te voren met u contact op om samen te bespreken hoe wij de levering, installatie of reparatie bij u kunnen uitvoeren. Levering, installatie en reparatie doen wij met alle hygiënevoorschriften en wij houden 2 meter afstand Wij ontsmetten zo nodig het geïnstalleerde of gerepareerde materiaal
Wij wassen regelmatig onze handen Wij houden zieke en verkouden bezorgers/monteurs thuis