Al meer dan 35 jaar zijn wij het vertrouwde adres voor al uw wensen op het gebied van wassen drogen, koelen, vriezen, koken en inbouw apparatuur! Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring in reparatie van witgoedapparatuur!
Enorme collectie en persoonlijk advies

In onze grote showroom, met meer dan 400 apparaten (!), geven wij een persoonlijk advies en helpen wij u om de juiste keuze te maken uit het enorme aanbod. Uniek is onze voorraad B- Keuze apparatuur; fabrieksnieuwe apparatuur maar dan met een krasje, een deukje of zelfs met alleen verpakkingschade! Lagere prijzen maar wel met de volledige fabrieksgarantie!

Inbouwapparatuur

Bezoek ook de eerste etage van ons pand met meer dan 150 inbouwapparaten! Wij denken graag met u mee en bieden de juiste oplossing voor de  vervanging van uw oude inbouwapparatuur. Van nostalgisch tot design en van basistechniek tot hightech, voor iedere keuken leveren wij de juiste apparatuur. Laat u informeren en overtuig uzelf. Het inbouwen doen wij desgewenst graag voor u.

Scherpe prijzen

Door groot in te kopen zijn wij in staat om tegen scherpe prijzen te kunnen verkopen. Daarnaast zult u bij ons tevergeefs zoeken naar stropdassen, een mooi tapijt of een designinterieur en dat ziet u terug in onze prijzen! Jan Lagemaat is lage prijzen, goed advies en no-nonsense!

Meenemen of bezorgen.

Omdat wij beschikken over een grote voorraad apparatuur kunt er zelfs voor kiezen om gelijk het gekochte apparaat mee naar huis te nemen! Wij adviseren u graag over hoe u de apparaten op juiste wijze kunt vervoeren en helpen u desgewenst met inladen in uw auto of aanhanger.  Uiteraard kunt u ook gelijk bij de aankoop een afspraak maken met onze eigen bezorgdienst die ervoor zorgt dat de apparatuur professioneel bij u thuis wordt geïnstalleerd of eventueel wordt ingebouwd. Bij aankoop van een nieuw apparaat zorgen wij kosteloos voor de afvoer van uw oude apparaat.

Goede bereikbaarheid

Centraal gelegen, makkelijk bereikbaar en ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur!