Na u bestelling via onze website word er contact met u opgenomen om een bezorg afspraak in te plannen.

Afhalen: U kunt er ook voor kiezen om uw witgoed of inbouw apparatuur af te halen. U kunt dan meteen van uw nieuwe apparatuur genieten en u krijgt bovendien op de meeste apparatuur ook nog eens extra korting.

Tarieven Bezorgen:
Voor het leveren van producten kunnen wij kosten in rekening brengen. De kosten zijn afhankelijkde gekozen installatie, dienst en eventuele extra opties.

 • Standaard bezorging: deze optie is gratis
 • Bezorgen alleen binnen Nederland.

* Bij aanschaf van meerdere producten zullen eenmaal de verzendkosten in rekening brengen.

Levering opties:

Standaard Bezorging : Jan Lagemaat wasautomaten  bezorgt het door u bestelde witgoed op de begane grond of  een appartementencomplex met lift. Hierbij zal het product geleverd worden op de plaats waar het dient komen te staan. Bij ‘standaard bezorging’ word het apparaat in de verpakking neergezet.  Aansluiten / uitpakken van het apparaat dient u zelf te doen.

Indien het product geleverd moet worden op een verdieping, dient ‘installatie service met bezorgen naar boven aangevinkt te worden.
Hiervoor zullen extra kosten in rekening gebracht worden. Jan Lagemaat wasautomaten is niet verantwoordelijk voor eventuele ontstane schade. Het oude apparaat voeren wij kosteloos voor u af mits deze klaar staat.

Installatie service: Jan Lagemaat wasautomaten  bezorgt het door u bestelde witgoed op de begane grond of  een appartementencomplex met lift. Hierbij zal het product geleverd worden op de plaats waar het dient komen te staan. Bij ‘installatie service’ word het apparaat uitgepakt (verpakkingsmateriaal word afgevoerd) Het apparaat word aangesloten op bestaande installatie. Transportbouten worden verwijderd. Er word een korte uitleg gegeven over het apparaat. (*optie installatie service geldt alleen bij vrijstaande apparatuur)

Het oude apparaat voeren wij kosteloos voor u af mits deze klaar staat.

Installatie service met bezorgen naar boven: Jan Lagemaat wasautomaten bezorgt het door u bestelde witgoed op een verdieping met vaste trap. Deze optie geldt alleen voor het bezorgen van een wasmachine/droger/vaatwasser. Wij leveren met de trap (vaste trap)  tot en met de 4e verdieping  Hierbij zal het product geleverd worden op de plaats waar het dient komen te staan. Bij ‘installatie service met bezorgen naar boven’ word het apparaat uitgepakt (verpakkingsmateriaal word afgevoerd) Het apparaat word aangesloten op bestaande installatie.  Transportbouten worden verwijderd. Er word een korte uitleg gegeven over het apparaat. (optie *installatie service met bezorgen naar boven geldt alleen bij vrijstaande apparatuur)

Het oude apparaat voeren wij kosteloos voor u af mits deze klaar staat.

De  volgende regels bij bezorgen zijn van toepassing:

 • De weg naar binnen dient vrij te zijn van obstakels.
 • Indien uw huis voorzien is van kwetsbare vloeren geschiedt dit uitsluitend op eigen risico.
 • Indien blijkt dat tijdens de aflevering van het product extra handelingen moeten worden verricht zonder dat dit is aangegeven, zullen extra kosten in rekening worden gebracht.
 • Bent u op de afgesproken dag niet aanwezig?  In dit geval nemen de chauffeurs de producten retour naar ons magazijn. In dit geval neemt de klantenservice contact met u op voor het plannen van een nieuwe bezorgafspraak. Wij dienen helaas wel kosten in rekening te brengen voor het maken van een tweede bezorgafspraak.

Inbouwservice:

Jan Lagemaat wasautomaten kan u bestelde inbouw apparatuur voor u inbouwen. Na bestellen word er contact met u opgenomen om een inbouw afspraak te maken.

Onze monteur bouwt eventueel het oude apparaat uit en het nieuwe apparaat wordt ingebouwd in een standaard nis. Het keukenpaneel wordt van het oude apparaat gehaald en op het nieuwe gemonteerd. Eventueel nemen we het verpakkingsmateriaal en het oude apparaat gratis mee retour.

De volgende regels bij inbouwen van een inbouw apparaat zijn van toepassing:

 • Voor de inbouwservice worden extra kosten in rekening gebracht deze kosten vind u bij het product op de producten pagina.
 • De inbouw nis dient geschikt te zijn voor het product wat u hierin wilt plaatsen. Met name bij inbouw koel/vriescombinaties is het van belang dat de scheiding van de keukendeuren op de juiste hoogte zit.
 • Onze monteurs zijn niet in staat uw keuken aan te passen.
 • Voor het inbouwen gaan onze monteurs niet boren of zagen.
 • Alle aansluitingen dienen aanwezig te zijn binnen het bereik van de aansluitsnoeren en/of slangen van de apparatuur (deze zijn normaal gesproken ongeveer 1.20 meter lang).
 • De monteur is alleen en kan apparatuur geen verdieping omhoog tillen indien er geen lift aanwezig is. Wilt u dit toch, dan dient u dit aan te geven.
 • De levertijd voor het inbouwen van een apparaat wijkt af van de normale bezorging en is van meerdere factoren afhankelijk.
 • Mocht tijdens het inbouwen blijken dat het apparaat niet past en dus niet ingebouwd kan worden, berekenen wij €59,- voor een tevergeefs bezoek.